19 pohoviek s ozdobnými vankúšmi

Hľadáte originálnu pohovku s ozdobnými vankúšmi? Potom vás náš výber fotografií určite poteší.

Od mlynčeka na mäso po dúšok

Rozhodol sa vymeniť pohovku v obývačke? Hľadáte model s ozdobnými vankúšmi? –Potom vás určite poteší náš výber fotografií.

Vedeli ste, že "doo-doo", Vankúše, ktoré sa často nazývajú pohovky, sa prvýkrát objavili na Východe, kde ľudia už stáročia jedia a spia obklopení množstvom vankúšov almondrey? Starovekí Gréci však nezaostávali: každý zámožný mešťan mal takýto atribút luxusu. Dekoratívne vankúše sú dodnes veľmi živé: pre väčšie pohodlie a krásu sa používajú na moderných pohovkách a kreslách všetkých druhov.

Náš výber fotografií zobrazuje pohovky s vankúšmi v rôznych štýloch, od baroka po súčasnosť. Chcete, aby vaša nová pohovka bola vrcholom vášho života? v interiéri miestnosti? – Vyberte si originálny model s vyrezávaným rámom pokrytým plátkovým zlatom alebo so zrkadlovým sklom. Uprednostňujete klasický štýl? – Potom by ste mohli mať chuť na puristický model v sukni, Zdobené prešívaním capitone. Ak ste fanúšikom moderného štýlu, určite si zamilujete klubový pohovky s vysokými operadlami a podrúčkami, prívrženci orientálnych interiérov Pohovky zdobené ozdobnými cvočkami a strapcami.. Jedným slovom – je toho veľa k videniu.

Ohodnoťte článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Aneta Barka

Pozdravy, spriaznené duše štýlu a hľadači svätyne! Som Aneta Barka, ostrieľaný návrhár, ktorého životom bola tapiséria utkaná tými najjemnejšími niťami Módy a vrúcnym objatím domácej útulnosti. Dovoľte mi odhaliť kapitoly mojej cesty, kde sa umenie couture hladko prelína so samotnou podstatou pohodlia a štýlu.

Ženský časopis | Móda, krása, každodenný život a starostlivosť o domácnosť, psychológia a vzťahy
Comments: 1
  1. Branislav Haluška

Ako sa dajú tieto pohovky objednať? Majú rôzne farby a vzory? Ak áno, je možné vidieť nejaké obrázky týchto vankúšov? Potrebujem vedieť aj cenu a spôsob platby. Budú mi tieto pohovky doručené, alebo ich musím sám prevziať? Ďakujem za odpoveď.

Odpovedať
Pridajte komentáre