Pohovka je pravdepodobne najuniverzálnejším typom čalúneného nábytku, ktorý najlepšie zodpovedá našej predstave o pohodlí. V tej či onej podobe je súčasťou každého súkromného interiéru.
Tradícia a inovácia
Dvojitá pohovka zo 17. storočia., zdobí európske obývacie izby. V súčasnosti tento kus nábytku získal svoju vlastnú všestrannosť. Je vybavená rôznymi typmi transformačných mechanizmov a v rozloženom stave sa nazýva rozkladacia pohovka Nepostrádateľný priestor na spanie v hosťovskej izbe alebo malom byte.
Sedacia súprava pre dvoch môže byť skvelým pomocníkom, keď v obývačke nemáte miesto pre objemné a preplnené pohovky. A ak je dostatok miesta, dve mini pohovky môžu vytvoriť štýlový a pohodlný "ostrov" Voľný čas.
Ak potrebujete sadu nábytku do miestnosti s domácim kinom, modulárna dvojmiestna pohovka s polohovateľnými operadlami a "vysúvacím" Podnožka je to pravé do vašej obývačky.
Výrobcovia prikladajú veľký význam ergonomickému dizajnu, pohodlnosti transformačných mechanizmov a dizajnu. Neprechodné modely dvojsedákov v klasickom štýle sa stávajú jedným z hlavných dizajnových akcentov interiéru.
Ahoj! Mám otázku ohľadom tých 25 dvojlôžkových pohoviek, ktoré sú uvedené v texte. Sú všetky rovnakého dizajnu a materiálu? Ak áno, mohli by ste mi povedať viac o tom, aký je to dizajn a aký materiál sa používa? A tiež by ma zaujímalo, či je možné si ich niekde vyskúšať pred kúpou. Ďakujem veľmi pekne!