...

13 ortopedických počítačových stoličiek

Dlhodobé sedenie pri počítači môže vyvolať zdravotné problémy. Ortopedické kreslá zabraňujú zohýbaniu a pomáhajú predchádzať bolestiam chrbta u zamestnancov s mentálnym cvičením.

Vnímaná potreba

Kancelársky pracovník nemusí napínať svaly, ale mozog. Ale duševná práca a nedostatok pohybu vás tiež fyzicky unavujú. Dlhodobé nehybné sedenie pri počítači môže navyše viesť k viacerým zdravotným problémom: bolesti chrbta alebo v horšom prípade k zakriveniu chrbtice.

Ortopedické kreslo je špeciálne navrhnuté tak, aby sa zabránilo všetkým týmto nepríjemnostiam. Od bežnej počítačovej stoličky sa líši vylepšenou funkčnosťou a dizajnom operadla. Zatiaľ čo operadlo tradičnej počítačovej stoličky sa jednoducho nakloní dozadu, keď sa na ňu opriete, ortopedická stolička sa dokáže prispôsobiť akejkoľvek polohe sedenia, dokonca aj keď sa nakloníte dopredu.

Ortopedické kreslo možno individuálne nastaviť podľa hmotnosti používateľa, hĺbky sedadla, výšky bedrovej opierky atď. Spínací mechanizmus integrovaný do stoličky ovláda sekvenciu pohybov sediacej osoby, pričom stolička reaguje a prispôsobuje sa zaujatej polohe. Navonok takáto počítačová stolička nemusí nutne vyzerať ako "technologické monštrum". Samozrejme, väčšina ortopedických modelov je vyrobená z inovatívnych materiálov, ale nájdete aj kožené čalúnené kreslá s úctyhodným dizajnom.

Ohodnoťte článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Aneta Barka

Pozdravy, spriaznené duše štýlu a hľadači svätyne! Som Aneta Barka, ostrieľaný návrhár, ktorého životom bola tapiséria utkaná tými najjemnejšími niťami Módy a vrúcnym objatím domácej útulnosti. Dovoľte mi odhaliť kapitoly mojej cesty, kde sa umenie couture hladko prelína so samotnou podstatou pohodlia a štýlu.

Ženský časopis | Móda, krása, každodenný život a starostlivosť o domácnosť, psychológia a vzťahy
Comments: 1
  1. Zuzana Malá

Ahoj! Zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti s týmito ortopedickými počítačovými stoličkami. Sú pohodlné a ergonomické? Pomáhajú zmierniť problémy s chrbticou alebo bolesti pripojené k dlhodobému sedeniu? Ak áno, odporúčate nejaký konkrétny model? Ďakujem!

Odpovedať
Pridajte komentáre