Regály sú k dispozícii ako samostatné kusy nábytku alebo ako jednotlivé zmontované jednotky. Redakčná fotogaléria poskytuje predstavu o rozmanitosti ich typov a možností dizajnu.
Stojany – sú ergonomické konštrukcie, ktoré sú v súčasných interiéroch nevyhnutné. Funkčne sú všetky regálové jednotky viac-menej rovnaké. Existuje však úctyhodný počet rôznych typov. Výber ( montované alebo montované ) vo forme ( hranaté alebo lineárne ) v konštrukcii ( police na regáloch, kolekcia sekcií, boiserie ) a samozrejme v dizajne.
Výber políc pre váš domov by mal byť založený na objeme vecí, ktoré v nich chcete uložiť, štýle interiéru a osobitostiach miestnosti. Drevené police v interiéri kancelárie, ktoré pomôžu vyhnúť sa objemným skrinkám. Ak máte bohatú domácu knižnicu, vyberte si drevené regály so silnými a širokými policami z masívneho dreva. Ozdobné drevené regály skrášľujú klasické štýly obývačiek- Modely z moreného dubového dreva, leptaného bukového dreva alebo orecha s vyrezávanými prednými stranami, štylizovanými nohami a dômyselne integrovaným osvetlením. Policové regály pre domácnosť pomáhajú pri zónovaní úloh Na tento účel sa používajú ostrovčekové modely: nemajú zadnú stenu, ktorá by prepúšťala svetlo do oddeleného priestoru.
Väčšina drevených regálov pre domácnosť sa skladá z políc a stožiara, na ktorom sú upevnené. Police v domácich regáloch na mieru však nie sú vždy obdĺžnikové a vodorovné. Sú oválne, kosoštvorcové, zakrivené, umiestnené pod uhlom k podlahe alebo zložené do asymetrického vzoru.
Ako sú tieto drevené regále vyrobené a aké sú ich rozmery? Mohú byť aj prispôsobené na mieru pre moju domácnosť?
Viete mi prosím povedať, kde by som mohol nájsť tieto 19 drevených regálov? Sú dostupné v rôznych veľkostiach a farbách? Budú perfektným doplnkom do mojej domácnosti, ale neviem, kde ich zohnať. Ak máte nejaké odporúčania alebo informácie, veľmi by ma to potešilo. Ďakujem!