Prírodná krása alebo bohatá výzdoba – čo si vybrať?? Výrobcovia vytvárajú postele z masívneho dreva, čím zdôrazňujú prednosti tohto prírodného materiálu.
Ktorú posteľ z masívneho dreva uprednostniť?? Prirodzenú krásu masívneho dreva zvýrazňujú rôzni výrobcovia postelí z masívneho dreva rôznymi spôsobmi. Niektorí ľudia, ktorí vytvárajú postele z masívneho dreva, sa snažia maximálne využiť prírodný materiál a vyberajú si buk, lipu, mahagón alebo mäkké drevo. Iné majú dekoratívny prístup, kde je drevo len pozadím pre bohatú povrchovú úpravu postele z masívneho dreva. Výsledkom takejto kreativity je posteľ dyhovaná čerešňou, višňou alebo orechom ( často leštená alebo starnutá ) zdobená patinou, fóliou, ozdobným prešívaním alebo dokonca optickým vláknom, ktoré funguje ako nočné svetlo.
Ahoj! Je mi jasné, že sme tu na Slovensku a chcel by som sa spýtať, akú váhu by takýto masívny drevený základ postele vydržal? Zaujíma ma, či je dostatočne pevný pre väčšie rozmery alebo ťažšie osoby. Vďaka za odpoveď!