15 pohoviek s kvetinovým čalúnením

Chcete si zariadiť obývačku v anglickom štýle?? – Vyberte si pohovku s kvetinovou potlačou! S týmto nemôžete urobiť chybu.

dom Angličana Jeho pevnosť a najútulnejšie miesto na svete. Čo sa mimochodom dobre číta v typickom anglickom obývačkovom prostredí. K zjavným znakom anglického štýlu patria teplé odtiene, v ktorých sú interiéry zariadené, množstvo dreva a etnické doplnky svedčiace o ich koloniálnej minulosti, a masívny čalúnený nábytok.

Nevyhnutným atribútom klasickej obývačky je pohovka. Anglické pohovky Sú to stále tie isté nadýchané, obláčikové, mäkké modely, posiate množstvom ozdobných vankúšikov. Vyzerajú veľmi útulne a sú vhodné na dlhé daždivé večery na čajové večierky..

Anglické pohovky majú zvyčajne skrytý rám, strapcové dno a nohy, ktoré sa dajú skryť sukňou. Angličania majú veľmi zvláštny záujem.. Kvetinové vzory sa často používajú na pohovkách. ( od škvrnitého po neutrálny ) alebo dokonca kvet sa môže meniť podľa módnych rozmarov Veľké ruže ). Samotná téma kvetinovej potlače je však vždy aktuálna.

Chceli by ste do svojej obývačky vniesť angličtinu?? Vyberte si pohovky s kvetinovou potlačou – Nič nepokazíte.

Ohodnoťte článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Aneta Barka

Pozdravy, spriaznené duše štýlu a hľadači svätyne! Som Aneta Barka, ostrieľaný návrhár, ktorého životom bola tapiséria utkaná tými najjemnejšími niťami Módy a vrúcnym objatím domácej útulnosti. Dovoľte mi odhaliť kapitoly mojej cesty, kde sa umenie couture hladko prelína so samotnou podstatou pohodlia a štýlu.

Ženský časopis | Móda, krása, každodenný život a starostlivosť o domácnosť, psychológia a vzťahy
Comments: 2
  1. Dominika Kováčiková

Ahoj! Možno sa na vás obraciam so zvláštnou otázkou, ale zaujíma ma, aký je váš názor na pohovky s kvetinovým čalúnením? Vždy som mal(a) záujem o takýto štýl nábytku, ale chcem vedieť, či by ste sa cítili pohodlne a pohostinne na takejto pohovke. Ďakujem za váš názor!

Odpovedať
    1. Oliver

Ahoj! Môj názor na pohovky s kvetinovým čalúnením je, že sú veľmi kreatívne a štýlové. Môžu zmeniť atmosféru miestnosti a pridať do nej veselý a živý dotyk. Myslím si, že takéto pohovky by mohli byť veľmi príjemné a pohostinné, ak sa zladiu s celkovým dizajnom miestnosti. Samozrejme, všetko závisí od osobného vkusu a preferencií. Ak máte rád(a) kvety a štýlový nábytok, tak by ste sa na takejto pohovke cítili určite skvele! Dúfam, že vám môj názor pomohol a vy si užijete vyhľadávanie tej správnej pohovky pre seba. Ďakujem za zaujímavú otázku!

Odpovedať
Pridajte komentáre